Schrijven? Wat dan?

Subsidie-aanvragen schrijf ik, flyers, websites, blogs, aanbestedingen, social media, kom maar door. Als ik het snap, krijg ik het vervolgens wel op papier. Zo dat het raakt.

  • Scripts: Goudkust: naast eigen scenario’s of scripts in opdracht van Metropolisfilm, schreef ik mee aan de soapserie Goudkust. Een jaar lang vertoefde ik in de dialogen van De Zoomertjes, de van Cloppenburghjes en de Zuidgeestjes. En toen was ik ook blij dat ik weer mocht vertrekken…
  • Vormats. Voor een usergenerated video app ontwierp en schreef ik diverse scripts met vragensets om de video’s persoonlijker te maken en ze zo beter te laten beklijven bij de kijker.
  • Portret in woorden. Voor bedrijven, verenigingen, maar ook individuen, schrijf ik korte portretten van hun klanten, werknemers of leden om zo het menselijke gezicht, het hart, de ‘why’ te laten zien. Kwetsbaar, eerlijk en toch krachtig. Het product/dienst plús de persoon erachter maken het verhaal geloofwaardig en vertrouwenwekkend. Het portret haalt de dieperliggende motivatie van de klant naar boven en laat vervolgens zien dat je bedrijf daadwerkelijke oor en oog heeft voor je klant, personeel of je leden. Het echte verhaal. Het delen van deze verhalen creëert daarnaast een communiteitsgevoel: Dít zij wij! en als je wil kun jij daar onderdeel van worden. Zodra je klanten dát gevoel meegeeft, blijven ze graag verbonden.
406d6724-a7d6-4af4-a13d-ba014c0439dd