NFF Online Competitie

mqdefault[1]

Al in 2006 introduceerde het NFF een jaarlijks terugkerende en steeds succesvollere webcompetitie. De prijzenuitreiking van deze competitie vond tot 2011 plaats tijdens één van de talkshows van het festival.

Aangezien de uitreiking dreigde onder te sneeuwen in een te vol talkshow besloten we deze uitreiking te koppelen aan de Favoriete Online Avond van Alexander Klöpping.

Als vervolg op mijn Beeldenstormprogramma voor nieuwe vormen van media werd mij het jaar daarop gevraagd deze competitie in 2012 over te nemen. Naast de al bestaande categorieën: fictie, docu, videoclip en animatie introduceerde ik een nieuwe categorie: Innovatieve Media

Mijn taak: begeleiden competitie, samenstellen en begeleiden jury, sponsorwerving, campagnebedenker en bedenker uitreikingsprogramma.