Oh buurman, wat doet u nu?

Battle tussen standup comedians en scenarioschrijvers: wie verzint de beste oneliner?

Korte sketches werden live on stage gespeeld door acteurs. Op het moment suprême werd de sketch gestopt, waarop het publiek, bestaande uit stand-uppers en scenaristen elkaar konden overtroeven met de beste oneliner. Iedere bezoeker ontving een stapel lege bierviltjes waarop ze hun oneliner konden schrijven. De viltjes werden vervolgens naar het podium gefrisbeed waar presentator Edo Brunner ze selecteerde en live uitprobeerde met de groep acteurs. Het applaus dat volgde was de graadmeter voor succes. Het werd een gelijkspel.
Met o.a. Kristel Zweers, Adam Fields en Jeroen Pater.
Doel: crossover/netwerksessie om standup comedians en scenaristen aan elkaar te koppelen voor het realiseren van betere comedyscripts

Mijn taak: bedenker en producent

Oh buurman wat doet u nu? was onderdeel van een comedyspecial in 2007 voor vakgenoten. Lees hier meer over de vakspecial op cinema.nl