Activeren? Wat dan?

  • Dutch Angle: Geïnspireerd door het succes van Dutch Design en Dutch fashion initieerde ik in 2009 een campagne onder het label Dutch Angle om de Nederlandse Arthouse Films op eenzelfde manier te pluggen. Door het bundelen van deze films en hun makers werden ze via diverse media (o.a. met een Volkskrantbox, uitgebreide interviews in Vrij Nederland, Esta en Volkskrant) bij het publiek bekend gemaakt. Tijdens het Nederlands Film Festival waren er dagelijks filmvertoningen in het speciale Dutch Angle programma met uitgebreide nagesprekken. Met de filmindustrie werden uitgebreide debatten gevoerd over hoe we onze arthouse producties in binnen-en buitenland beter kunnen promoten.
  • Smart Citizens the Hague – de gemeente Den Haag was op zoek naar een overkoepelend verhaal en concept voor alle departementen en Haagse instellingen die zich bezig hielden met burgerparticipatie. Met en voor al deze partijen bedacht Spektor Storytelling een serie portretten die aantoonden waar de trots en overeenkomsten lag. Daarnaast creëerden we een activitatie pyramide, waarin volgens het watch-play-connect-participate-experience-model burgers tot activatie worden verleid.
  • WoW- World of Wonder:  Conceptontwikkelin voor transmediaal project waarin een geheim genootschap, het ministerie van WOW, bestaande uit kunstenaars en actieve burgers middels guerrilla art, random acts of awesome-projecten, zorgen voor sociale cohesie in de samenleving.