On en offset

goudkust

Na mijn afstuderen (jan ’97) was ik als tweede regieassistent betrokken bij diverse film- en televisieprojecten, waaronder:

Het Jaar van de Opvolging – Televisieserie van Frans Weisz. 1998 Met o.a. Rick Launspach, Victor Löw, Renee Soutendijk e.v.a.)

het jaar van de opvolging

Meedingers – Paula van der Oest 1998 televisiefilm (met o.a. Juul Vrijdag en Aat Ceelen

meedingers

Mijn taak was met name het begeleiden van de acteurs en het regisseren van figuranten.

Goudkust

Eind ’98 werd ik – na diverse proefscènes te hebben geschreven – aangenomen als scriptschrijver bij de dagelijkse soapserie van SBS6. Een jaar lang hield ik me bezig met het lief en leed van alle Harms, Irenes en Yvetten. Ik heb er veel geleerd en een boel schrijfuren gemaakt, maar uiteindelijk deed het eindeloos rekken van een scène me de das om en ben ik er na een jaar mee opgehouden.

goudkust2