Filmfeest: Monic en zo!

jody foster xperience

Filmfeest met optreden van de band: The Jody Foster Xperience – een band bestaande uit filmmakers (o.a. regisseur Erik de Bruyn en producent Marc Bary)aangevuld met gastoptredens van zingende acteurs. De band van filmmakers bestond al enkele jaren maar begon door de toevoeging van de acteurs tijdens het NFF aan een nieuw leven.

Het concert begon in 2008 als ode aan Gast van het Jaar: Monic Hendrickx.

Sinds het eerste optreden in 2008 is dit jaarlijks het swingende hoogtepunt van het NFF in een steevast uitverkochte Winkel van Sinkel. Gastoptredens o.a. van Monic Hendrickx, Birgit Schuurman, Frank Lammers, Hadewich Minis e.v.a.

Aansluitend gastDJ/acteurs: o.a. Geza Weisz, Tygo Gernandt en Martin Koolhoven

Mijn taak: initiator en producent vanuit het NFF

Bekijk hier het verslag van FestivalTV