NFF Studenten Competitie NFF12

nff studenten competitie

Naast de reguliere Gouden Kalveren competitie worden ook prijzen uitgereikt voor de beste studentenprijzen. Traditiegetrouw was er een prijs voor beste Filmacademiefilm en een prijs voor de beste film van alle overige audiovisuele opleidingen. Daarnaast werd het jaarlijkse programma voor studenten niet zo goed bezocht.
Mijn taak: de competitie en het studentenprogramma nieuw leven inblazen.

Op mijn initiatief werden de competities samengevoegd waardoor er een nieuw elan ontstond voor de uitreikingsavond.
Door veel- en zorgvuldig contact met de studenten zelf werden ze betrokken bij het programma (speeddates met alle kopstukken uit de Nederlandse film- en televisie-industrie, scriptbesprekingen en een introductie met het makersprogramma van de Berlinale) en kwamen de studenten gelukkig weer in grote getale opdraven.